Over Meubelstoffeerderij Capiton in Eindhoven

Contact

Het juiste adres voor al uw meubelstoffeerwerkzaamheden!

Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen van alle voorkomende modellen zitmeubelen voor zowel particulier als bedrijf. We werken veel samen met interieurbouwers en binnenhuisarchitecten. Hierbij kunnen we zien dat onze ervaring op stoffeergebied in combinatie met de ervaring  van de interieurbouwer of architect steeds weer leidt tot mooie, unieke projecten. Een impressie van ons zakelijke werk vindt u op de pagina Ons werk. Onze particuliere projecten tonen we in onze fotogalerij

Capiton: een begrip sinds 2000

Capiton is in 2000 door Ron de Vries in Eindhoven opgericht. “Na 10 jaar in een meubelstoffeerderij ervaring te hebben opgedaan, vond ik het tijd om dit als zelfstandig ondernemer te gaan doen.” Capiton stoffeert zitmeubelen voor zowel particulieren als bedrijven. Dit varieert van enkele stuks tot grotere series (projecten). Mocht u speciale wensen hebben, dan nemen wij altijd de tijd om hier samen een pasklare oplossing voor te vinden. Wij denken mee en door onze ervaring hebben we vaak het juiste idee om u naar alle tevredenheid van dienst te zijn.

Ons bedrijf is jong en dynamisch en probeert altijd aan uw wensen te voldoen.

 

Tot de mogelijkheden behoren: het bekleden van bedachterwanden, bankstellen en stoelen, bars, deuren, onderdelen van fitnessapparaten, behandelstoelen, caravankussens, etc.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Showroom

In onze showroom in Eindhoven beschikken we over een collectie van meer dan 300 stalenboeken. Hier kunt u, onder het genot van een kopje koffie of thee, rustig een geschikte stof of leersoort uitzoeken.

 

Graag geven wij vrijblijvend advies en denken wij mee over eventuele oplossingen ten aanzien van uw zitmeubel. De stalenboeken kunnen thuis, in uw eigen interieur, nog eens geheel vrijblijvend bekeken worden.

Meer weten? Bel 040 - 211 24 88

Sierkussens

Sierkussens van eenzelfde of een bijpassende stof maken uw stoel of bankstel helemaal af. Deze kussens kunnen in elke vorm of kleur naar wens gemaakt worden en bijvoorbeeld afgewerkt worden met piping (koord met stof eromheen).

Icoon contact

Kom naar de showroom van Meubelstoffeerderij Capiton in Eindhoven en kies uit onze ruim 300 stalenboeken!

Contact