Over ons

Het adres voor al uw meubelstoffeerwerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen van alle voorkomende modellen zitmeubelen welke zowel antiek, modern of bedrijf gerelateerd kunnen zijn. Veel werken wij samen met interieurbouwers en binnenhuisarchitecten. Hierbij kunnen we zien dat onze ervaring op stoffeergebied in combinatie met de ervaring  van de interieurbouwer of architect leidt tot mooie, unieke projecten. Zie hiervoor ook onze fotopresentatie.

Capiton is opgericht in 2000 door Ron de Vries. “Na 10 jaar in een meubelstoffeerderij ervaring te hebben opgedaan vond ik het tijd om het als zelfstandige te gaan doen”. Wij stofferen voor zowel particulieren als bedrijven van enkele stuks tot grotere series (projecten). Mocht u speciale wensen hebben dan nemen wij altijd de tijd om hier samen een pasklare oplossing voor te vinden. Wij denken mee en door onze ervaring hebben we vaak het juiste idee om de klant naar alle tevredenheid van dienst te zijn.

Ons bedrijf is jong en dynamisch en probeert altijd aan de wensen van de klant te voldoen.

Tot de mogelijkheden behoren: het bekleden van bedachterwanden, bankstellen en stoelen, bars, deuren, onderdelen van fitnessapperatuur, behandelstoelen, caravankussens, etc.

Showroom

Wij hebben een showroom waar onder het genot van een kopje koffie of thee, rustig een geschikte stof kan worden uitgezocht. Stalenboeken kunnen thuis nog eens geheel vrijblijvend bekeken worden bij uw interieur.

 

Tassen naar uw wens

Van het rundleer van zeer hoge kwaliteit dat over is maken wij in opdracht en samenspraak met de klant, luxe tassen. Voor zowel dames als heren kan elke wens qua model, indeling en formaat tot in het kleinste detail worden besproken. Volop keuze in leder tinten, mooie stoffen en bijpassende studs en accesoires. Ook maken wij van kledingstukken met een emotionele waarde, mooie tassen, hockers, modeaccesoires, die voor onze klanten een zeer speciale betekenis hebben.

Kussens

Wat uw stoel of bankstel vaak helemaal af maakt is een aantal sierkussens van dezelfde of een bijpassende stof. Deze kunnen in elke vorm of kleur naar wens gemaakt worden met bijv. een afwerking in de vorm van een pipping (koord met stof eromheen).